Over Tijs

Communicatieprofessional met kijk op reclame

Creatief, no-nonsense en een echte doener, dat typeert Tijs ten Have. Persoonlijk contact met klanten en een pragmatische aanpak, zonder poespas, dat is zijn manier van werken. “Voordat we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van de organisatie en inzicht in de wensen van de klant.

Niets is leuker dan samen mogelijkheden en ideeën te bespreken en deze te vertalen naar concrete producten: reclame-oplossingen die merken, diensten of producten onder de aandacht brengen van de doelgroep.”

Bedrijf met ambities

Het aanbod van Tijs Reclameproductie is breed. Van ontwerp tot en met uitvoering. Dat ons bedrijf klein is, wil niet zeggen dat de dienstverlening beperkt is. Door samen te werken met professionals die – net als wij – focussen op kwaliteit, kan iedere reclameklus worden geklaard.

Reclamebedrijf uit Beuningen

In 2013 richtte Tijs het bedrijf Tijs Reclameproductie op. Gesitueerd in Beuningen en werkzaam in de regio Nijmegen. Een jonge ondernemer, maar met een schat aan ervaring in de reclamebranche. In de communicatiefuncties die hij bij voormalige werkgevers vervulde, lag de nadruk al op reclame. “Reclame in beeld brengen door het bedenken van bijzondere concepten. Het vormgeven, realiseren en bewerken ervan. Dat is mijn passie.” Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie over de mogelijkheden.

Maak een afspraak met Tijs