gevel reclame eemers tijs reclame productie

Reclameborden

Reclameborden zijn overal te gebruiken: langs een sportveld, voor de deur van je winkel, op een beurs, langs de autoweg of op een andere locatie. Tijs Reclameproductie ontwerpt en realiseert reclameborden voor bedrijven. Zowel reclameborden van stevig karton als reclameborden van trespa, dibond, kunststof of plexiglas. In full colour, bedrukt met logo, afbeelding of tekst. Wij adviseren over ontwerp en vormgeving zodat jouw reclamebord wordt gezien. Waar dan ook.

Reclamebord maken

Wij maken reclameborden op maat. Reclameborden die overal toepasbaar zijn. Waterdicht, weerbestendig, stabiel en gemaakt van verschillende materialen. Welk materiaal het meest geschikt is voor je reclamebord is afhankelijk van het doel. Buitenreclameborden vragen bijvoorbeeld om duurzaam en stevig materiaal. Een reclamebord laten maken?

Een reclamebord laten maken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reclamebord voor buiten en binnen

Naast buitenreclameborden die je vooral ziet tijdens evenementen, langs sportvelden of snelwegen, worden reclameborden ook regelmatig binnen gebruikt. Bijvoorbeeld als bewegwijzering in kantoorgebouwen of als POS-materiaal in winkels. In dat geval zijn reclameborden van lichte materialen gemaakt, zoals geschuimd pvc. Binnenreclameborden zijn daarom vaak goedkoper dan buitenreclameborden.

Reclameborden in Nijmegen nodig?

Ontvang direct advies over de reclamebord mogelijkheden binnen uw branche

Reclameborden bestellen in regio Nijmegen? Wij ontwerpen en realiseren reclameborden voor bedrijven in Nijmegen en omstreken:

  • Opvallende reclameborden die aandacht trekken
  • Reclameborden op maat in full colour of huisstijlkleuren
  • Montage op strategische locaties
  • Reclameborden waarmee je jouw doelgroep bereikt