busbelettering GW spouwmuur isolatie Tijs reclame productie

Autobelettering

Een bedrijfsauto beletteren? Of een heel wagenpark? Autobelettering is een marketingmiddel dat jarenlang meegaat en een enorm bereik heeft. Door een auto te beletteren bereik je een massapubliek.Zo krijgt je bedrijfswagen een dubbele functie. Een vervoersmiddel dat tegelijkertijd als promotiemateriaal dient.

Op basis van door jou aangeleverde bestanden maken we een ontwerp voor autobelettering. Van simpele belettering tot een full colour boodschap. Vraag ons om advies over kleurgebruik en lettertypes.

Autobestickering

Voor het beletteren, oftewel bestickeren, van auto’s maken we gebruik van hoogwaardige zelfklevende folie met een minimale duurzaamheid van vijf jaar. Autobestickering geeft een strak resultaat. Wij ontwerpen autobestickering en zorgen voor de bestickering van je auto.

Bekijk onze voorbeelden van autobestickering. Eventueel kan bestaande bestickering van je auto worden verwijderd. Na het bestickeren van de auto raden we aan om twee tot drie weken te wachten voordat je de auto wast.

Belettering in Nijmegen bestellen

Ontvang direct advies over belettering en de mogelijkheden

Belettering nodig voor de gevel van je pand, winkelruit of bedrijfsauto? Wij verzorgen belettering van panden en voertuigen in Nijmegen en regio. We denken graag met je mee over de inzet en productie van belettering en bestickering. Naast belettering in Nijmegen, maken we ook raambelettering en andere reclamediensten voor ondernemers en bedrijven uit Nijmegen en omstreken.